Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-секретарі на Львівщині досліджувати питання ролі комунікацій та маркетингу у соціальних мережах

21 грудня 2019, 16:10

17 грудня 2019 року  у м.Львів відбувся  тренінг  «Цифрові комунікації/smm, створення контенту». Спікером виступила   директорка ГО «Громада»   Арина Сатовська - експертка із журналістики, стратегічних комунікацій та PR.

Прес-секретарі різних судів Львівської області досліджувати  питання  ролі   комунікацій та маркетингу у соціальних мережах. Учасником заходу від Червоноградського міського суду була Уляна Терех, яка виконує обов’язки прес-секретарки.

Обговорювали практичні аспекти наповнення веб-сайтів судів (контенту),  доступність викладеної інформації, найпоширеніші помилки у написанні текстів та підібранні візуального супроводження повідомлень, отримували корисні рекомендації і поради експертів.

Дійшли висновку, що суди не повинні бути поза інноваційними технологіями  і  мають  використовувати сучасні методи для комунікації з різними цільовими аудиторіями для налагодження ефективного діалогу.    Присутність судів у соціальних мережах потрібна для донесення до громадськості та медіа  таких основних повідомлень, як  «Ми поруч», «З нами цікаво», «Ми тут для того, щоб спілкуватись», «Ми живі», «Нас цікавить ваше враження від роботи суду», «Як ми можемо вам допомогти?». 

Захід проводився в рамках Українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи в Україні з метою покращення навичок представників судів у комунікаційній діяльності  для  збільшення довіри,  демонстрації інформаційної відкритості суду та  підвищення рівня  правової свідомості громадян.

   





 

 За повідомленням прес-служби суду