Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Гощанські пластуни передали Вифлеємський вогонь Миру працівникам Гощанського районного суду

21 грудня 2019, 14:19

21 грудня 2019 року пластуни Гощанського осередку завітали до Гощанського районного суду Рівненської області та урочисто передали Вифлеємський вогонь Миру працівникам суду, як знак миру та благополуччя для усіх українців.

Вифлеємський вогонь миру – міжнародна щорічна скаутська акція до святкувань Різдва Христового, котра полягає у поширенні символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа.

Щороку з рук в руки, від одного скаутського осередку до іншого, Вифлеємський вогонь долає безліч кордонів і потрапляє до всіх українців, хто чекає світло тепла, миру, злагоди і сподівання, яке мандрує із Заходу на Схід, єднаючи усіх християн.

Саме Вифлеємський вогонь завжди був передвісником свят, затишку і всього теплого, з чим асоціюється Різдво. Ідея Вогню і його проста символіка сприйнялися українською громадою, і впродовж останніх років для багатьох Вогонь став доповненням під час святкування Різдва Христового.

Пластуни беруть Вифлеємський вогонь миру від польських скаутів і передають його українській громаді, церквам, заносять до дитячих притулків, лікарень, щоб ті, хто перебувають далеко від своїх родин, могли відчути тепло Вифлеємської зірки.

 

За повідомленням прес-служби суду