Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДМС України повідомила коли суди отримають доступ до Єдиного державного демографічного реєстру

21 грудня 2019, 11:29

Наразі між Державною міграційною службою України та Державною судовою адміністрацією України тривають роботи із погодження регламенту технічного доступу до Єдиного державного демографічного реєстру.

Про це зазначено у листі Державної міграційної служби України, надісланому у відповідь на запит Деснянського районного суду міста Чернігова щодо отримання доступу до Єдиного державного демографічного реєстру.

Нагадаємо, що на підставі частини восьмої статті 187 Цивільного процесуального кодексу України та частини шостої статті 171 Кодексу адміністративного судочинства України суддя з метою визначення підсудності може також користуватися даними Єдиного державного демографічного реєстру.

У своєму запиті Деснянський районний суд міста Чернігова просив Державну міграційну службу України повідомити порядок доступу суддів до вказаного реєстру з метою виконання ними службових обов’язків,- повідомляє прес-служба суду. 

У листі, зокрема, зазначено, що забезпечення доступу суддів до інформації Єдиного державного демографічного реєстру на сьогоднішній день між ДМС України та Державною судовою адміністрацією України опрацьовується регламент технічного доступу ДСА України до інформації Єдиного державного демографічного реєстру. З огляду на викладене питання щодо надання доступу суддям Деснянського районного суду міста Чернігова до Реєстру буде розглянуто після затвердження між ДМС України та ДСА України відповідного регламенту технічного доступу.

Відповідь Державної міграційної служби України: лист від 19.12.2019 № 7.1-10141/2-19.

Читайте нас у Telegram

Читайте нас у Facebook

©Прес-центр судової влади України