Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На Вінниччині вже тридцять одна установа системи правосуддя перейшла під охорону Служби судової охорони

21 грудня 2019, 09:18

Сьогодні, 20 грудня, співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області взяли під свою охорону Гайсинський та Теплицький районні суди Вінниччини.

Голова Гайсинського районного суду Василь Ковчежнюк та виконувач обов’язків голови Теплицького районного суду Олександр Герман привітали співробітників Служби судової охорони з початком несення служби в цих судових установах та побажали їм гідно і з честю виконувати свої обов’язки, здобути визнання та авторитет у людей, майбутніх звершень у професійній діяльності.

Натомість заступник начальника Територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області підполковник Служби судової охорони Сергій П’ятак подякував колективам судів за вітання й щирі побажання, а в настановах співробітникам Служби побажав принциповості й наполегливості у виконанні ними професійних обов’язків.

За доброю традицією співробітники Служби судової охорони, які заступили на охорону судів, вручили квіти працівницям суду.

Варто додати, що напередодні також було прийнято під охорону   Хмільницький міськрайонний суд. Отож, на Вінниччині вже тридцять одна установа системи правосуддя перейшла під охорону Служби судової охорони.

За повідомленням прес-служби ССО