Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Як мотивувати державних службовців - найкраще знає служба управління персоналом Північно-західного АГС

20 грудня 2019, 17:08

Служба управління персоналом Північно-західного апеляційного господарського суду взяла першість у Всеукраїнському конкурсі "Кращі практики управління персоналом"  у номінації "Краща практика мотивації державних службовців у державному органі", проведеному Національним агентством України з питань державної служби (НАДС).

На розгляд конкурсної ради  було представлено Положення про конкурс «Кращий працівник апарату Північно-західного апеляційного господарського суду». У суді його ще називають "народним голосуванням", де усі працівники апарату суду шляхом таємного голосування обирають кращого помічника судді, кращого секретаря судового  засідання, кращого керівника та працівника структурного підрозділу. До слова, таке опитування проводиться вже вчетверте, продовжуючи традицію, започатковану Рівненським апеляційним господарським судом. Кожен, обираючи свого кандидата, окрім професійних якостей, відзначав людські риси, важливі для злагодженої роботи команди – взаємовиручку, підтримку, порядність. Переможців нагороджують дипломами.

Робота з кадрами працівників служби управління персоналом здійснюється відповідно до принципів сучасної державної кадрової політики і нормативно-правових актів, проте, по суті, базується на відчутті глибокої поваги один до одного та піклуванні про потреби кожного працівника суду. Тут, щоденно втілюється формула «працювати ефективно, якісно і на результат». І мотивація державних службовців є одним із пріоритетів такого результату.

 

Вчора, 19 грудня 2019 року, начальник відділу Служби управління персоналом Любов Злобіна та головний спеціаліст відділу Світлана Пашкевич взяли участь у черговому засіданні Ради управління людськими ресурсами державної служби при НАДС, де отримали нагороду – диплом І місця.

 

 

В рамках заходу також розглянули питання трансформації культури державної служби, стратегічного управління людськими ресурсами в державному органі, управління талантами та мотивація на державній службі. Докладніше про порядок денний заходу – за посиланням.

 

За повідомленням прес-служби суду