Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ізюмським міськрайонним судом відзначено переможців конкурсу малюнків «Професія судді та судочинство очима дітей»

20 грудня 2019, 15:49

20 грудня 2019 року Ізюмським міськрайонним судом Харківської області оголошено переможців  конкурсу на кращий дитячий малюнок на тему «Професія судді та судочинство очима дітей».

Конкурс малюнку проводився серед учнів загальноосвітніх шкіл та гімназій міста Ізюма.       Незважаючи на «дорослість» теми конкурсу, діти проявили високі здібності, креатив та фантазію, творчо виразили власне бачення судового процесу, судді, перевагу між добром і злом, Феміду та багато іншого.

До суду надійшло більш ніж півсотні творчих робіт. Приміщення  суду перетворилось майже на справжній «Музей малюнку» - це свідчить про те, що діти розуміють важливість справедливості, рівності перед Законом, а також про роль суду в суспільстві.

На урочистому  нагороджені голова суду  подякував всім учасникам за активну участь, сприяння у проведенні конкурсу  та  оголосив переможців, які, згідно голосування, набрали найбільшу кількість вподобань.

Голова суду Олександр Миколайович разом зі своїм маленьким помічником Тимофійчиком, який прийшов підтримати свою сестричку, нагородили юних художників грамотами та солодкими подарунками. 

Почесні  грамоти за перемогу у конкурсі отримали:

Алексеєнко Крістіна,  учениця 3-Б класу Ізюмської гімназії №1 - краща робота у номінації «Самостійне виконання» ;

Ягофаров Володимир, учень 5-А класу Ізюмської гімназії №1 - краща робота у номінації «Творчий підхід і оригінальність рішення» ;

Біліченко Нікіта, учень 2-А класу Ізюмської гімназії №1 - краща робота у номінації « Яскравість барв і цікаве технічне рішення»;

Ольховська Поліна, учениця 6-А класу  Ізюмської ЗОШ І-ІІІ ступенів №11 - краща робота у номінації «Втілення оригінальної ідеї» ;

Травинська Кіра, учениця 4-А класу Ізюмської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 -краща робота у номінації «Художня майстерність »;

Павленко Кіра, учениця 10 класу Ізюмської ЗОШ І-ІІІ ступенів №12 -  краща робота у номінації «Оригінальність замислу та художня виразність» ;

За умовами конкурсу був передбачений  «Приз глядацьких симпатій», за результатами відкритого голосування, яке відбувалось в мережі Facebook.

Відвідувачі сторінки суду  високо оцінили роботи:

Орел Валерії, учениці 8-А класу Ізюмської гімназії №3 (208 голосів)smile

Канівець Артура, учня 2-А класу Ізюмської гімназії №1 (184 голоси)smile

Вітаємо переможців та висловлюємо велику подяку дітям їх батькам, вчителям.

Бажаємо всім учасникам конкурсу подальших творчих успіхів!

 

За повідомленням прес-служби суду