Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Для огляду доказів за місцем їх перебування судом здійснено виїзне судове засідання

20 грудня 2019, 15:11

Цивільно - процесуальне законодавство України надає суду можливість, у разі необхідності, вчиняти окремі процесуальні дії за межами приміщення суду.
Так, 20.12.2019 відбулось виїзне судове засідання у справі № 639/5012/17, що перебуває в провадженні заступника голови суду Труханович Вікторії Валеріївни. За позовною заявою – колишній працівник ПАТ «Харківський машинобудівний завод «Світло шахтаря» вимагає від суду встановити факт використання зазначеним підприємством винаходів заявника, захищених відповідними патентами, та припинити порушення його прав, які з ними пов’язані, а саме: виключного права використання винаходів, права перешкоджати їх неправомірному використанню та, в тому числі, забороняти їх неправомірне використання. Триває розгляд справи по суті.

Судом вивчаються докази. З метою більш повного та всебічного їх дослідження, а також для огляду останніх за місцем їх перебування, здійснено виїзне судове засідання до заводу «Світло шахтаря». Оглянуто відповідні печі та винаходи, які в них розташовані, отримано пояснення від позивача та представників відповідача.
Далі розгляд справи буде продовжуватись у звичайному форматі в залі судових засідань. Наступне слухання призначено на 20.01.2020 на 14:00.

 

За повідомленням прес-служби суду