Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Одразу три судові установи міста Дніпра перейшли під охорону Служби судової охорони у Дніпропетровській області

20 грудня 2019, 14:33

Сьогодні, 20 грудня, одразу три судові установи міста Дніпра перейшли під охорону Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області.

Це Третій апеляційний адміністративний суд, Господарський суд Дніпропетровської області та Амур-Нижньодніпровський районний суд міста Дніпра.
Наразі під охороною Служби судової охорони у Дніпропетровській області перебуває вже сім судових установ Дніпропетровщини.

Начальник відділу охорони об’єктів судів, органів та установ системи правосуддя Територіального управління Служби у Дніпропетровській області майор Служби судової охорони Денис Шевченко провів для співробітників інструктаж щодо особливостей несення служби з охорони цих судових установ. Він також запевнив суддів та працівників апаратів судів, що співробітники Служби з честю і гідністю виконуватимуть свої професійні обов’язки, захищатимуть права та свободи усіх громадян, які перебуватимуть у судових установах.

Голови судів та керівники апаратів судів привітали співробітників Служби й побажали вдалого початку службової діяльності та нових професійних здобутків.

 

За повідомленням прес-служби ССО