Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Дзержинського міського суду Донецької області відвідали вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей м.Торецька

19 грудня 2019, 18:00

Одним з найбільш шанованих святих як православної, так і католицької церкви є Святий Миколай, який причетний майже до всіх чарівних і добрих справ.
Саме тому, 19 грудня у День Святого Миколая працівники Дзержинського міського суду Донецької області відвідали вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей м.Торецька та привітали їх зі світлим святом.
Зараз на вихованні в центрі знаходиться 28 діточок, від 3 до 18 років, які опинились у складних життєвих обставинах. Всі вони дуже потребують не тільки уваги та підтримки дорослих, а й простих дитячих радощів.
За благодійно зібрані суддями та працівниками апарату Дзержинського міського суду кошти для дітей закладу було придбано канцтовари, а також цукерки та фрукти.


Зустріч пройшла у надзвичайно теплій атмосфері. Дітки, отримавши подарунки, організували святковий концерт. А дирекція Центру соціально-психологічної реабілітації дітей м.Торецька висловила вдячність працівникам суду за турботу та опіку про їх вихованців.

За повідомленням прес-служби суду