Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Компанія PUMA SE звернулась до суду за захистом свого права інтелектуальної власності

19 грудня 2019, 17:28

В провадженні судді Господарського суду Одеської області Ірини Анатоліївни Малярчук перебуває справа №916/3085/19 за позовом PUMA SE до Товариства з обмеженою відповідальністю “Модерн Трейд Групп”  про заборону здійснювати використання зображувальної торговельної марки PUMA SE для товарів – взуття, вилучення з цивільного обороту черевиків у кількості 480 пар  та знищення товару.   

Підставою для звернення до суду з позовом стало те, що ТОВ “Модерн Трейд Групп” було ввезено на митну територію України взуття з зображувальною торговельною маркою PUMA SE, тоді як, згідно позовної заяви, Відповідач дозволу на використання вказаної торговельної марки не отримував.

Наразі триває підготовче провадження у справі. Судове засідання у підготовчому провадженні відбудеться  26.12.2019 об 11:30.

В межах розгляду питання про забезпечення позову до подання позовної заяви судом заборонено здійснювати митне оформлення товару: черевиків у кількості 480 пар та накладено арешт на товар.

 

Повні тексти електронних копій процесуальних документів у справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (http://reyestr.court.gov.ua).

За повідомленням прес-служби суду