Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітники Служби судової охорони Львівщини затримали злодійку, яка викрала гаманець у іноземця

19 грудня 2019, 13:14

У ніч на 19 грудня під час несення служби з охорони Личаківського районного суду м.Львова співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Львівській області здійснювали візуальний контроль за камерами відеоспостереження і побачили конфлікт між чоловіком та жінкою, що відбувався поруч з будівлею суду.

Старший сержант Олег Малетич вирушив з’ясувати ситуацію, а його напарник рядовий Віктор Козяневич залишився на посту та викликав наряд поліції.  

Співробітник Служби попередньо з’ясував, що жінка викрала у чоловіка - громадянина Білорусі гаманець та намагалася втекти. Старший сержант Олег Малетич затримав жінку і, дочекавшись приїзду патрульної поліції, передав її правоохоронцям.

Іноземець подякував за допомогу та написав листа керівництву Служби судової охорони щодо заохочення співробітників Служби старшого сержанта Олега Малетича та рядового Віктора Козяневича.

- Обидва наші співробітники будуть обов’язково заохочені. Їх вчинок є яскравим свідченням дій справжніх захисників закону і правопорядку, прикладом для всіх співробітників Служби, - наголосив Голова Служби Судової охорони генерал-майор Валерій Бондар.  

  За повідомленням прес-служби ССО