Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У День Святого Миколая вихованці Житомирського центру реабілітації отримали подарунки від Служби судової охорони

19 грудня 2019, 12:53

У День Святого Миколая, 19 грудня, керівництво Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області потішило подарунками вихованців обласного центру соціально-психологічної реабілітації “Сонячний дім”, що в Житомирі.

Начальник Територіального управління Служби у Житомирській області полковник Служби судової охорони Геннадій Герасимчук та його заступники привезли дітям солодкі новорічні подарунки, канцелярські приладдя та чашки з веселими малюнками.

- Кожна дитина мріє про подарунки в День Святого Миколая, а діти, які позбавлені батьківської опіки, і поготів. Вони талановиті, допитливі, згуртовані. Ми зробили подарунки діткам і подарували їм трішки свята, -  зазначив полковник Служби судової охорони Геннадій Герасимчук.

- Наразі в центрі соціально-психологічної реабілітації “Сонячний дім”
перебувають півсотні дітей з неблагополучних родин, – розповів вихователь-методист закладу Руслан Селюченко. - Ці дітки з нетерпінням чекають новорічних та різдвяних свят, уваги та подарунків. І нам дуже приємно, що Служба судової охорони подарувала частинку свого тепла, уваги і зробила приємні подарунки нашим вихованцям.

За повідомленням прес-служби ССО