Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Як ефективно застосовувати соціальні мережі у роботі суду: тренінг для прес-секретарів судів Львівської області

19 грудня 2019, 11:27

17 грудня цього року прес-секретарі судів різних інстанцій та юрисдикцій міста Львова та Львівської області підвищували рівень власних знань та вмінь у питаннях цифрових комунікацій та маркетингу у соціальних мережах (SMM – з англ. social media marketing). Активну участь у навчанні взяла прес-секретар Восьмого ААС Уляна Уніят.

Комунікаційний тренінг «Цифрові комунікації/SMM, створення контенту» проводився з метою розвитку здібностей представників судів у використанні соціальних мереж на благо збільшення інформаційної відкритості суду для громадськості та медіа, підвищення рівня розуміння судової діяльності та прийнятих судових рішень. Учасники тренінгу удосконалювали навички створення інформаційного наповнення веб-сайту суду (контенту), навчались правильно доносити інформацію до цільових аудиторій, аналізували практичні кейси та готували інформаційні повідомлення з урахуванням рекомендацій і порад експертів.

Результати роботи засвідчили, що соціальні мережі є потужним каналом комунікації з різними цільовими аудиторіями. Важливо вміти правильно користуватися такими комунікаційними інструментами, практикувати різні способи та методи подання інформації, розвивати нові напрямки діяльності та удосконалювати комунікаційну діяльність для досягнення позитивних результатів у співпраці з громадськістю та медіа.

Комунікаційний тренінг проводила Арина Сатовська, директорка ГО «Громада. Лабораторія Соціальних Проектів», експертка із журналістики, стратегічних комунікацій та PR. Захід організовано українсько-канадським Проектом підтримки судової реформи.

На завершення усі учасники тренінгу отримали сертифікати.

 

За повідомленням прес-служби суду