Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Застосовано тимчасовий арешт до особи, яка перебувала у міжнародному розшуку за незаконний обіг наркотичних засобів у великих розмірах

18 грудня 2019, 15:01

Слідчим суддею Роздільнянського районного суду Одеської області, було задоволено клопотання керівника Роздільнянської місцевої прокуратури Одеської області, про застосування тимчасового арешту до громадянина Російської Федерації К., який з 18.09.2017  перебуває у міжнародному розшуку за НЦБ Інтерполу у Російській Федерації.

Інформаційно: 15.12.2019, співробітниками Білгород-Дністровського прикордонного загону Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України в пункті пропуску для автомобільного сполучення «Кучурган-авто»  зупинено при спробі перетинання державного кордону України під час в’їзду на території України громадянина Російської Федерації К.

Згідно з обліками Генерального секретаріату Інтерполу, громадянин Російської Федерації К., значиться у міжнародному розшуку з метою арешту та подальшої екстрадиції до Російської Федерації для притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення злочину, передбаченого частиною другою статті 228 КК РФ – незаконний обіг наркотичних засобів у великих розмірах. За вказаний злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Постановою Таганського районного суду м. Москви від 18.09.2017, стосовно громадянина К. обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з моменту його екстрадиції строком на 2 місяці.

Звертаємо увагу, що ухвала суду не набрала законної сили.

 

За повідомленням прес-служби суду