Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

56 співробітників Служби судової охорони завершили курс навчання у Вінниці і незабаром заступлять на охорону об’єктів правосуддя

16 грудня 2019, 18:38

Сьогодні, 16 грудня, п’ятдесят шість співробітників територіальних управлінь Служби судової охорони завершили курс навчання у Вінницькому вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони.

Всі вони успішно пройшли  курс навчання, стажування на об’єктах правосуддя міста Вінниці та після здачі іспитів отримали свідоцтво Державного зразка про присвоєння кваліфікації охоронника 3-го розряду.

На церемонії випуску співробітників Служби судової охорони із завершенням навчання привітав начальник Територіального управління Служби у Вінницькій області полковник Служби судової охорони Євгеній Прудиус. Він побажав співробітникам вдалого початку службової діяльності, нових професійних звершень й досягнень, реалізації на практиці отриманих знань та самовдосконалення. А викладачам подякував за їх зусилля і знання, передані співробітникам під час проведення курсу навчання.

- Отримана під час навчального процесу підготовка відкриє вам нові можливості для подальшого професійного і службового зростання, стане міцним фундаментом успішної повсякденної  діяльності в Службі судової охорони, - висловив переконання полковник Служби судової охорони Євгеній Прудиус.

Варто додати, що переважна більшість випускників – тридцять співробітників – продовжать службу у Територіальному управлінні Служби судової охорони Вінницької області. Ще двадцять шість - у територіальних управліннях Закарпатської, Волинської, Тернопільської та Ровенської областей.

Вже найближчими днями вони заступлять на охорону об’єктів правосуддя у своїх областях, застосовуючи отриманні знання і навички на практиці.

 

За повідомленням прес-служби ССО