Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На Херсонщині поліція, суд, адвокати та освітяни об’єдналися для проведення «Правничих ігор-2019»

13 грудня 2019, 14:10

12 грудня на базі та за сприянням Комунальної установи «Скадовський методичний кабінет» відбувся круглий стіл в рамках якого представники восьми шкіл Скадовського району та міста Скадовська взяли участь у Всеукраїнському інтелектуально-розважальному конкурсі «Правничі ігри - 2019».

Ініціатором проведення конкурсу у Скадовську виступив старший інспектор Ювенальної превенції Скадовського відділення поліції Олександр Токар,  який також запросив приєднатися до заходу суддю Скадовського районного суду Херсонської області Кустова Олександра  та представника відділу «Скадовського бюро правової допомоги» Голопристанського місцевого центру з надання вторинної правової допомоги Тетяну Мосіну.

 

У  правничих змаганнях взяли участь по два учня загальноосвітніх шкіл: Володимирівської, Красненської, Новомиколаївської, Таврійської, Тарасівської, Шевченківської, Скадовської спеціалізованої «Академія творчості» та Скадовської №3.

Спочатку учні представляли свої команди, девізи та емблеми команд. На наступному етапі змагань команди представили власні відеоролики та презентації на правову тематику, а також розгадували кросворди та ребуси один одного. Також до етапів конкурсу увійшли Інтелектуальний штурм  та елемент правової гри «Важниця», яку презентувала Тетяна Мосіна.

Результати змагань оцінювало професіональне журі у склад якого увійшли: Олександр Токар, Олександр Кустов, Тетяна Мосіна та методист КУ  «Скадовський методичний кабінет»  Наталія Мітюхіна.

За результатами змагань перше місце посіли учні Скадовської ЗОШ №3, друге місце – Красненської ЗОШ та третє місце – учні Таврійської ЗОШ.

Фото заходу можна переглянути у «Фотогалереї» за посиланням, або на офіційній сторінці суду у мережі Facebook.

За повідомленням прес-служби суду