Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі екс-голови ДФС допитано свідка та розпочато дослідження доказів

12 грудня 2019, 12:09

У середу, 11 грудня, у Вищому антикорупційному суді відбулось чергове судове засідання за обвинуваченням колишнього голови та керівника одного з департаментів Державної фіскальної служби.

Під час судового засідання допитано як свідка особу, яка очолювала ДФС до обвинуваченого, та продовжено дослідження письмових доказів.

Наступне судове засідання відбудеться 29.01.2020 о 14:00 за адресою: проспект Перемоги, 41.

Нагадаємо, ексголова ДФС обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 364 (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України та за частиною першою статті 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. Дії керівника департаменту ДФС кваліфіковано за частиною п'ятою статті 27, частиною другою статті 364 (пособництво у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.

Згідно з частиною першою статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

За повідомленням прес-служби суду