Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Рівному співробітники Служби судової охорони склали Присягу та взяли під охорону Будинок правосуддя

11 грудня 2019, 16:55

Сьогодні, 11 грудня,  у Рівному відбулися урочисті заходи з нагоди складання Присяги співробітниками Територіально управління Служби судової охорони у Рівненській області та взяття під охорону Будинку правосуддя. 

На заході був присутній увесь суддівський склад Рівненського міського суду. 

Відкрив урочистості начальник Територіального управління Служби судової охорони у Рівненській області полковник Служби судової охорони Віктор Мороз, який звернувся до своїх підлеглих: 

- Рівненський міський суд завжди був і лишається найбільш завантаженим за кількістю справ, які розглядаються в Рівненській області. Тому щодня ви будете працювати з великою кількістю громадян. Закликаю вас нести службу з честю та повагою до кожного відвідувача, - наголосив полковник Служби судової охорони Віктор Мороз.  

Сім контролерів взводу Територіального управління Служби судової охорони у Рівненській області, які вперше одягли форму, склали Присягу, проголосивши слова вірності Українському народові та Конституції України. 

Завітав на захід і начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Рівненській області Віктор Вдовиченко. Він також привітав співробітників Служби з прийняттям Присяги та закликав ніколи не зраджувати своєї країни. 

Натхнення й витримки під час служби побажав співробітникам Служби голова Рівненського міського суду Петро Денисюк.

Принагідно, полковник Служби судової охорони Віктор Мороз привітав присутніх суддів із прийдешнім професійним святом - Днем працівників суду України.

 

За повідомленням прес-служби ССО