Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Територіальні управління Служби судової охорони Київської та Черкаської областей презентували себе на ярмарку вакансій

06 грудня 2019, 11:31

Київські співробітники Служби судової охорони свої презентації проводили у Вишгородському та Броварському районах.

Як повідомила директорка Вишгородської районної філії Київського обласного центру зайнятості Оксана Чуйко, серед зареєстрованих в центрі зайнятості осіб, є громадяни з кваліфікацією “охоронець” і які прагнуть отримати роботу.

Співробітник Територіального управління Служби у Києві та Київській області капітан Служби судової охорони Володимир Бондаренко, презентуючи Службу, ознайомив присутніх з перспективами її розвитку, умовами служби, соціальними гарантіями та вимогами до кандидатів.

За результатами спілкування, шестеро з потенційних кандидатів виявило бажання подати документи на конкурс до Служби судової охорони.

У Черкасах співробітники Територіального управління Служби судової охорони в  Черкаській області провели презентацію Служби  в міському центрі зайнятості.

Вони також представили основні завдання та напрями діяльності Служби судової охорони, розповіли про умови оголошеного конкурсу на заміщення вакантних посад, ознайомили усіх зацікавлених осіб з рівнем матеріального та грошового забезпечення.

Всі присутні отримали відповіді на питання та інформаційні буклети.

За повідомленням прес-служби ССО