Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано міру запобіжного заходу молодику, який підозрюється у вбивстві чоловіка

06 грудня 2019, 11:21

5 грудня  2019 року до Борівського  районного суду Харківської області надійшло клопотання старшого слідчого СВ Борівського відділення поліції Ізюмського ГУНП в Харківській області про застосування до особи, яка підозрюється у вчиненні умисного вбивства, запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.  Зазначене кримінальне правопорушення передбачене частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій особі (вбивство).

Цього ж дня слідчим суддею клопотання було розглянуто та застосовано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою у Харківському слідчому  ізоляторі строком на 60 днів, без визначення розміру застави,  протягом яких будуть проводитися слідчі дії в межах строків досудового розслідування.

Розмір застави слідчим суддею не визначено, оскільки даний злочин спричинив загибель людини.

В ході досудового розслідування було встановлено, що 04.12.2019 до чергової частини Борівського ВП Ізюмського ВП ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення від гр. «П» про те, що в с. Бахтин він виявив труп свого брата з ознаками насильницької смерті.

Досудовим розслідуванням встановлено, що підозрюваний гр. «Ч» перебуваючи в домоволодінні за місцем мешкання вбитого гр. «З» на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків між ними, діючи з прямим умислом, направленим на заподіяння смерті іншій особі, навмисно наніс удари руками та ногами по голові та тулубу гр. «З» спричинивши тим самим потерпілому тілесні ушкодження від яких настала смерть.

 

За повідомленням прес-служби суду