Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Суд очима особливих дітей» - в ОАСК відбулась зустріч з вихованцями центру реабілітації

02 грудня 2019, 13:57

Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю в Окружному адміністративному суді міста Києва було організовано зустріч з вихованцями Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Дарницького району.

Судді Юлія Шрамко та Аріна Літвінова зустріли гостей, розповіли про завдання суду, обов’язки судді та продемонстрували символи судової влади. Діти вперше в своєму житті відвідували суд, тому проявляли цікавість до всіх деталей та ставили запитання. Всі разом активно долучились до створення колажу на правову тематику «Суд очима особливих дітей», де кожен мав можливість проявити свою уяву та власне бачення.

Невимушена атмосфера зустрічі сприяла щирому спілкуванню: діти розповідали про свої захоплення, хобі та мрії, ділились планами на майбутнє. Як з’ясувалось, дехто з них планує випустити збірку своїх авторських віршів, записатись на секцію карате та зайнятись вокалом.

У підсумку на гостей чекали солодкі пригощення та корисні подарунки. Учасники домовились продовжити традицію подібних заходів та обов’язково ще зустрітись для отримання нових знань та душевного спілкування.

 

За повідомленням прес-служби суду