Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Івано-Франківський окружний адміністративний суд взято під охорону Службою судової охорони

02 грудня 2019, 10:20

29 листопада 2019 року приміщення Івано-Франківського окружного адміністративного суду офіційно взято під охорону Територіальним управлінням Служби судової охорони.

З вітальним словом на відкритті виступив голова Івано-Франківського окружного адміністративного суду Могила Андрій Богданович.

“Для нас – це дуже важлива подія. Служба судової охорони є складовою частиною судової влади України. Я впевнений, що всі покладені на вас завдання, будуть виконані в повному обсязі. Зі свого боку обіцяємо створити всі належні умови для максимальної співпраці між судом та Службою судової охорони. Сподіваємося, що наша співпраця буде плідною в плані охорони наших працівників і відвідувачів суду”.

Очільник  Територіального управління Прикарпаття полковних Андрій Маланій провів для службовців інструктаж та дав чіткі настанови для якісного та сумлінного ведення охоронної діяльності.

Пропуск осіб в приміщення суду здійснюється відповідно до Тимчасового порядку забезпечення охорони судів, органів та установ системи правосуддя, а також підтримання порядку в них, затвердженого рішенням Вищої ради юстиції від 26 грудня 2016 року.

Так згідно цього порядку, з метою ідентифікації осіб, які прибули до суду, інших органів та установ системи правосуддя, їх пропуск здійснюється на підставі документа, що посвідчує особу.

Приємною традицією стали квіти від співробітників Служби судової охорони для працівниць та відвідувачок Івано-Франківського окружного адміністративного суду.

За повідомленням прес-служби суду