Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Крадіжка в пологовому відділенні закінчилась позбавленням волі

29 листопада 2019, 16:17

28.11.2019 р. Городенківським районним судом розглянуто кримінальне  провадження  про обвинувачення особи Н. за вчинення кримінального правопорушення,  передбаченого частина третя статті 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна, повторно,  поєднане з проникненням в інше приміщення).

Обвинувачений Н. вчинив таємне викрадення чужого майна, мобільного телефона, маючи невідбуту частину покарання за попередній злочин.  Одного із днів червня 2019 р. обвинувачений   приїхав в м. Городенка. Не потребуючи медичної допомоги, та маючи на меті вчинити крадіжку направився до Городенківської ЦРЛ. Діючи умисно, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, тобто, передбачаючи суспільно-небезпечні наслідки своїх дій, користуючись вигідною для себе обстановкою, а саме тим, що за його діями ніхто не спостерігає, з корисливих мотивів та з метою особистого збагачення, таємно, зайшов до приміщення пологового відділення Городенківської ЦРЛ. В пологовому відділення він проник до палати звідки таємно викрав мобільний телефон, який знаходився на тумбочці та належав потерпілій Ц., яка на той час була пацієнтом лікарні.

Викраденим обвинувачений повністю  розпорядився  на власний розсуд. Своїми діями  спричинив  потерпілій матеріальну шкоду на певну суму. 

Обвинувачений Н.   повністю визнав свою вину та розкаявся у вчиненому.

Вироком Городенківського районного суду від 28.11.2019 Н. визнано винуватим  у вчиненні злочину,   передбаченого  частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу України  призначивши покарання – у виді 3 (три) роки 3 (три) місяці позбавлення волі.

На підставі частини першої статті 71 Кримінального кодексу України до покарання, призначеного за даним вироком,  частково приєднано не відбуту частину покарання за вироком від 23.10.2017  та визначено остаточне покарання Н. - 3 (три) роки 6 (шість) місяців позбавлення волі.

Вирок законної сили не набрав.     

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 342/1220/19.   

За повідомленням прес-служби суду