Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Краснолиманський міський суд Донецької області оголошує конкурс малюнків «Суд очима дітей»

29 листопада 2019, 15:28

Краснолиманським міським судом Донецької області оголошено конкурс малюнків на тему: «Суд очима дітей» у рамках відзначення 15 грудня Дня працівників суду.

Метою конкурсу є: підвищення уваги суспільства до необхідності сприяння діяльності осіб та органів, що забезпечують здійснення правосуддя; висвітлення високої місії судів та судової діяльності у сучасному суспільстві художніми засобами, формування почуття патріотизму та власної гідності громадян України; виховання поваги до суду, суддів та Закону; розвиток в юних українців прагнення зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу. У конкурсі можуть брати участь діти шкільного віку.

Вимоги до малюнків: головні персонажі – суддя, суд, працівник суду, бачення дитиною ролі судді, права, закону і призначення судочинства і правосуддя в Україні.

Кінцева дата подачі малюнків на конкурс до Краснолиманського міського суду Донецької області за адресою: м.Лиман, вул.Незалежності,13 до 10 грудня 2019 року включно.

Конкурсною комісією Краснолиманського міського суду будуть обрані переможці у трьох вікових категоріях. Про дату і час нагородження буде повідомлено додатково.

Крім того роботи будуть виставлені на Судовому Форумі «Доступ до правосуддя: проблеми виклики та шляхи вирішення», що відбудиться в м. Святогірськ 12-13 грудня.

Серед малюнків дітей Донецької і Луганської областей ЮНІСЕФ (Дитячий фонд ООН) обере кращі та відзначить переможців.

 

За повідомленням прес-служби суду