Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Полтаві співробітники Служби судової охорони урочисто присягнули вірно служити Українському народові

21 листопада 2019, 09:21

Сьогодні, 20 листопада, у Територіальному управлінні Служби судової охорони у Полтавській області відбулося урочисте прийняття Присяги на вірність Українському народові.

Перед тим, як скласти Присягу, молоді співробітники Служби судової охорони пройшли спеціальну професійну підготовку та стажування.

Погони співробітникам вручив начальник управління з професійної підготовки та підвищення кваліфікації центрального органу управління Служби полковник Служби судової охорони Володимир Євграфов.

Молодих співробітників привітали й запрошені поважні гості: голова Полтавського апеляційного суду Сергій Гальонкін, начальник територіального управління  Державної судової адміністрації в Полтавській області Іван Клочко, начальник Територіального управління Служби полковник Служби судової охорони Олександр Аленін. Вони побажали їм сумлінно виконувати професійні обов’язки та з честю нести високе звання співробітника Служби судової охорони.

Також сьогодні в Територіальному управлінні Служби судової охорони у Львівській області відбувся другий конкурс на заміщення вакантних посад. На конкурс прийшла майже сотня кандидатів.

Всі вони спочатку склали нормативи з фізичної підготовки: бігли стометрівку, виконували комплексну силову вправу та на завершення іспиту подолали дистанцію в тисячу метрів.

Кандидати, що успішно подолали фізичні випробування, пройшли індивідуальні співбесіди з членами конкурсної комісії, а претенденти на заміщення керівних вакантних посад, розв’язували ще й ситуаційні завдання.

За повідомленням прес-служби ССО