Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваній у спричиненні резонансного ДТП на Слов`янській набережній в Ужгороді обрано запобіжний захід

18 листопада 2019, 12:04

Підготовче судове засідання у справі за обвинуваченням 21-річної дівчини, що спричинила резонансне ДТП на Слов`янській набережній в Ужгороді

Відбулось підготовче судове засідання в рамках кримінального провадження по обвинуваченню закарпатки, у вчинені кримінального правопорушення, а саме порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Разом з тим, захисником  обвинуваченої було повідомлено, що дівчина не з’являлась на попередні підготовчі cудові засідання у зв’язку з  перебуванням на стаціонарному лікуванні.

Також, прокурором було подане клопотання про обрання обвинуваченій запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту із застосуванням електронного засобу контролю.

За результатами розгляду, суддею було задоволено клопотання правоохоронців, та обрано запобіжний захід  у вигляді цілодобового домашнього арешту із застосуванням електронного засобу контролю до 15 січня 2020 року.

Та оголошено перерву у підготовчому судовому засіданні, оскільки органом досудового розслідування не визначено процесуального статусу особи, яка фактично потерпіла в даному правопорушенні.

Нагадаємо, 15 червня, 21-річна дівчина за кермом Porsche Cayenne, не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу та зіткнулася з автомобілем «Ford Focus», під керуванням 32-річного ужгородця.

 

За повідомленням прес-служби суду