Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітники Служби судової охорони розпочали стажування з охорони і забезпечення безпеки Вищого антикорупційного суду

18 листопада 2019, 09:13

15 листопада 2019 року співробітники Територіального управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області розпочали стажування з охорони і забезпечення безпеки приміщень Вищого антикорупційного суду України.

Начальник Територіального управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області полковник Служби судової охорони Ігор Коваленко та керівник апарату Вищого антикорупційного суду Богдан Крикливенко провели для співробітників Служби вступний інструктаж.

- Ми сподіваємося, що співробітники Служби судової охорони стануть для нас справжнім щитом від проявів агресії та неповаги до суддів, працівників суду, звичайних громадян – відвідувачів суду, - підкреслив Богдан Крикливенко.   

Полковник Служби судової охорони Ігор Коваленко акцентував увагу підлеглих на дієвій співпраці з військовослужбовцями Національної гвардії України.

- Не цурайтеся досвіду гвардійців, переймайте їх досвід та застосовуйте на практиці все чому й самі навчені, - зазначив начальник Територіального управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області.

Варто додати, що сьогодні ж співробітники Служби судової охорони розпочали стажування в Печерському та Шевченківському районних судах міста Києва, а також Броварському районному суді Київської області.

 - Вже до кінця листопада ці судові установи Києва і області перейдуть під нашу самостійну охорону, - повідомив начальник Територіального управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області полковник Служби судової охорони Ігор Коваленко.

За повідомленням прес-служби ССО