Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Головою Волинського апеляційного суду обрано Віктора Гапончука

15 листопада 2019, 14:19

Очільником Волинського апеляційного суду обрано суддю ГАПОНЧУКА Віктора Васильовича.

Кондидатура судді Гапончука В.В. була підтримана суддями Волинського апеляційного суду одноголосно, з результатом  таємного голосуванням 12 голосів «за».

Відповідно до рішення зборів суддів від 15 листопада 2019 року  головою  Волинського  апеляційного суду строком на три роки обрано суддю судової палати з розгляду кримінальних справ ГАПОНЧУКА Віктора Васильовича.

Обраний  голова суду Віктор Гапончук подякував колективу за високу довіру. «- Буду працювати для береження авторитету судової влади та тих хороших традицій, які були напрацьовані у нашому колективі десятиліттями. Докладу всіх зусиль, щоб на належному рівні представляти інтереси Волинського апеляційного суду в регіоні та за межами.», - додав Віктор Васильович!

Колектив Волинського апеляційного суду щиро зичить командної співпраці, сил для забезпечення злагодженої роботи у виконанні завдання суду – захисту законних прав та інтересів суспільства. А ми, колектив суду, завжди будемо підтримкою та опорою, якісно виконуючи свої обов”язки.

За повідомленням прес-служби суду