Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано голову Новодністровського міського суду Чернівецької області

22 жовтня 2019, 15:05

21 жовтня 2019 року відбулися збори суддів Новодністровського міського суду Чернівецької області, на порядок денний яких було винесено питання щодо обрання голови суду, - повідомляє прес-служба суду. 

Шляхом таємного голосування, більшістю від кількості суддів, які працюють в суді, головою Новодністровського міського суду Чернівецької області обрано суддю Цицак Вікторію Любомирівну.

Відповідно до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" голова суду обирається на посаду строком на три роки, але не більш як на строк повноважень судді.

Цицак Вікторія Любомирівна,  1985 року народження, уродженка міста Львова Львівської області, громадянка України.

Навчалася на юридичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка (2002-2007 рр.) та отримала кваліфікацію «магістр права» за спеціальністю «правознавство».

Трудову діяльність розпочала в 2007 році в адвокатській компанії. В 2010 році отримала свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю.

Перед призначенням професійним суддею згідно з Указом Президента України від 7 листопада 2013 року №620/2013 працювала в Територіальному управлінні Державної судової адміністрації в Львівській області (2011-2013 рр).

Колектив Новодністровського міського суду Чернівецької області вітає Вікторію Любомирівну із обранням на посаду та бажає плідної праці, невичерпної енергії, витримки, наснаги та нових досягнень у професійній діяльності!

Читайте нас у Telegram

Читайте нас у Facebook

Прес-центр судової влади України