Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За підозрою у вбивстві київської таксистки судитимуть двох чоловіків

15 жовтня 2019, 16:52

Прокуратура Черкаської області направила до суду обвинувальний акт стосовно 27-річного мешканця м.Ватутіне, Черкаської області та 29-річного мешканця м.Звенигородка, Черкаської області, яких обвинувачують в умисному вбивстві київської таксистки, незаконному заволодінні транспортним засобом та інших кримінальних правопорушеннях.

Як встановили правоохоронці, 19 квітня 2019 року близько четвертої години ночі обвинувачені вбили таксистку з м.Києва та заволоділи її автомобілем, після чого відвезли труп жінки на територію недіючого заводу, де її залишили.

За вчинення кримінальних правопорушень чоловікам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

До обвинувачених застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Підготовче судове засідання по даній справі призначено о 13:45  17 жовтня 2019 року колегіально судом у складі трьох суддів.

Пошук інформації щодо стадій розгляду кримінального провадження можна здійснити на веб-порталі «Судова влада України» за №690/455/19 (court.gov.ua/fair/).

 

За повідомленням прес-служби суду