Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід обвинуваченому у завданні тяжких тілесних ушкоджень своїй дружині, від яких остання померла  

15 жовтня 2019, 16:34

Суддя Роздільнянського районного суду Одеської області, під час розгляду справи за обвинуваченням громадянина К., дії якого кваліфіковано за частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України -  умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що спричинило смерть потерпілого, задовольнив клопотання прокурора про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою обвинуваченому К.

Головуючий суддя(суддя доповідач): Ільяшук А.В.

Пошук інформації щодо стадій розгляду справи можна здійснити на веб-порталі «Судова влада України» за № 511/1866/19

Довідково: громадянин К. разом із дружиною Н., знаходились в будинку в с.Петро-Євдокіївка, де разом мешкали. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на грунті раптово виниклих неприязливих відносин, відбулась сварка. В ході сварки, громадянин К. діючи умисно, став наносити удари руками по тулубу своєї дружини Н., чим спричинив тілесні ушкодження, від яких остання померла.

Виявлені у громадянки Н. закриті травми грудної клітки і живота, що обумовили розвиток небезпечного для життя патологічного процесу – шоку з настанням смерті, містять ознаки тяжких тілесних ушкоджень за критерієм небезпеки для життя.

Таким чином, громадянин К. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України, що кваліфікується, як навмисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Також, слід зауважити, що на утриманні даної сім’ї перебуває чотири малолітні дитини.

 

За повідомленням прес-служби суду