Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Дня захисника України офіцери Служби судової охорони та їх родини здійснили сходження на Говерлу

15 жовтня 2019, 16:31

Співробітники територіальних управлінь Служби судової охорони у Івано-Франківській та Рівненській областях разом зі своїми родинами здійснили сходження на найвищу вершину Українських Карпат і найвищу точку України – Говерлу.

Своє сходження офіцери Служби судової охорони та їх родини присвятили Дню захисника України та святу Покрови Пресвятої Богородиці.

На вершині начальник Територіального управління ССО у Івано-Франківській області Андрій Маланій та начальник Територіального управління ССО у Рівненській області Віктор Мороз розгорнули Державний Прапор України та Прапор Служби судової охорони.

- Це символічне сходження є спільним привітанням всім захисникам та захисницям України, а також вшанування пам'яті тих, хто загинув в боротьбі за незалежність України. Спокій наших дітей та домівок – у надійних та сильних руках захисників України. Нехай Свята Покрова подарує усім українцям міцного козацького здоров'я, захистить їх від усіляких негараздів, поселить у серці добро,  в душі - віру, а Україні подарує мир і розквіт, - підкреслив Андрій Маланій. 

 

За повідомленням прес-служби ССО