Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Матір та дочку засуджено за сутенерство

15 жовтня 2019, 16:25

Ватутінський міський суд Черкаської області визнав винними двох жительок м.Ватутіне, Черкаської області за сутенерство, вчинене стосовно кількох осіб за попередньою змовою групою осіб та застосував до них покарання у виді чотирьох років позбавлення волі з відстрочкою виконання покарання на один рік, поклавши на них обов’язки: періодично з’являтися до органу пробації для реєстрації та повідомляти органи пробації про зміну місця проживання чи роботи.

В судовому засіданні було встановлено, що матір та дочка, за попередньою змовою між собою, домовились із п’ятьма особами жіночої статі про вчинення дій по забезпеченню їм зайняттям проституцією, що полягали у рекламуванні, підшуканні приміщень, звідництві останніх з особами чоловічої статі для надання їм послуг сексуального характеру за грошову винагороду та відверненні обману щодо них з боку клієнтів.

Обвинувачені визнали свою у вину у вчинених кримінальних правопорушення, щиро розкаялися та просили суворо їх не карати.

Призначаючи покарання жінкам, суд врахував обставини, що пом’якшують та обтяжують покарання, особу обвинувачених та їх поведінку.

Вирок не набрав законної сили та може бути оскаржено в апеляційному порядку протягом тридцяти днів.

Головуючий суддя – Здоровило В.А.

Пошук інформації щодо стадій розгляду кримінального провадження можна здійснити на веб-порталі «Судова влада України» за №690/341/19 (court.gov.ua/fair/)

 

За повідомленням прес-служби суду