Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід стосовно осіб, яких підозрюють у підкупі особи, яка надає публічні послуги

27 вересня 2019, 11:25

26 вересня 2019 року слідчий суддя Ленінського районного суду м.Кіровограда розглянув клопотання старшого слідчого відділу СУ ГУНП в Кіровоградській області про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно арбітражного керуючого та ліцитатора, яким повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого частиною четвертою статті 368-4 (підкуп особи, яка надає публічні послуги) Кримінального Кодексу України.

За версією слідства, в серпні 2019 року підозрювані П. та Ш. повідомили громадянину А., що в силу своїх повноважень арбітражного керуючого та ліцитатора, можуть здійснити ряд заходів спрямованих на відчуження майна на сприятливих умовах на користь громадянина А., але він має надати їм неправомірну вигоду. У разі, якщо він відмовиться надавати неправомірну вигоду, то підозрювані П. та Ш. створять умови для відміни аукціону. 24 вересня 2019 року громадянин А. за попередньою домовленістю в телефонному режимі, зустрівся у м.Знам’янка з підозрюваним П., де в ході розмови останній повідомив громадянину А., що той повинен надати йому саме 100 000 грн. для того щоб аукціон все таки був проведений та він підписав договір купівлі-продажу цілісного майнового комплексу Знам’янського комунального підприємства теплових мереж, та повідомив, що вказані кошти він має віддати ліцитатору підозрюваному Ш.

За результатами повного і всебічного судового розгляду, слідчий суддя ухвалив відмовити в задоволенні клопотання старшого слідчого та застосувати стосовно підозрюваних домашній арешт в нічний час на два місяці.

 

Фото - Gречка

За повідомленням прес-служби суду