Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОАСК та Університет «КРОК» підписали договір про співпрацю

26 вересня 2019, 11:10

25 вересня в Окружному адміністративному суді міста Києва відбулась зустріч з представниками Університету «КРОК» з метою обговорення можливих напрямів співпраці. Зокрема, мова йшла про можливість здобуття практичних навичок студентами навчального закладу під час проходження практики в суді, а також використання елементів дуальної освіти, яка передбачає поєднання навчання у закладах освіти з навчанням на робочих місцях в установах та організаціях для набуття певної кваліфікації. За словами Директора Департаменту ліцензування та акредитації Університету «КРОК» Наталії Літвін, дуальна освіта на сьогодні надзвичайно актуальна, адже дозволяє майбутнім фахівцям зекономити час на здобуття практичних навичок та стати затребуваним спеціалістом на ринку праці. «А для роботодавців, це, в свою чергу, хороша можливість оцінити здібності потенційного працівника та допомогти йому сформувати ті практичні навички, які допоможуть ефективно виконувати необхідне коло завдань на певній посаді», - зазначила Наталія Литвин.

Керівник апарату Окружного адміністративного суду міста Києва Дмитро Миронюк розповів присутнім про те, що стажування та проходження практики студентами вищих навчальних закладів в стінах ОАСК – не рідкість. «Лише з початку року ми прийняли близько 50 студентів, які готові опановувати практичні навички в реальних умовах. Це дозволяє їм відразу зрозуміти, наскільки правильно вони обрали професію та чи готові вони до режиму, в якому, наприклад, щодня працюють спеціалісти канцелярії суду», - зазначив Дмитро Миронюк. Він висловив готовність до співпраці з Університетом у форматі, який буде максимально корисним як для  студентів, так і для суду.

Присутній на зустрічі Директор Центру розвитку кар’єри Університету «КРОК» Олександр Карлов поділився своїм досвідом роботи з поколінням Z. «Ми намагаємось йти в ногу з часом і постійно орієнтуватись на потреби студента. Ми розуміємо, що крім хорошої освіти, молодим людям потрібна професійна реалізація, яка б дозволяла відчувати себе впевнено та незалежно», - резюмував Олександр Карлов.

У підсумку зустрічі керівник апарату Дмитро Миронюк та Директор Центру розвитку кар’єри Олександр Карлов підписали договір про співробітництво та партнерство між Окружним адміністративним судом міста Києва та Університетом економіки та права «КРОК», який передбачає співпрацю в галузі навчально-методичної діяльності та проведення практики студентів.

   

 

За повідомленням прес-служби суду