Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ЛОАС нагородили переможців конкурсу творів «Розвиток та значення адміністративного судочинства в Луганській області»

23 вересня 2019, 09:28

20 вересня 2019 року у Луганському окружному адміністративному суді відбулась запланована у липні 2019 року зустріч із заохочення відзнаками переможців конкурсу творів на тему «Розвиток та значення адміністративного судочинства в Луганській області», студентів Східноукраїнського національного університету імені В. Даля та їх наукових керівників.

Подяками Луганського окружного адміністративного суду були відзначені, Галушко Владислав, Капінос Дмитро, а також їх наукові керівники, кандидат юридичних наук, доцент Арсентьєва Олена Сергіївна та кандидат юридичних наук, доцент Татаренко Галина Вікторівна.

Також, у ході зустрічі суддя-спікер Луганського окружного адміністративного суду Сергій Борзаниця коротко окреслив етапи формування, становлення і розвитку адміністративної юстиції, що є актуальною проблемою на сучасному етапі життя нашої держави.  

Крім того, для студенів було проведено екскурсію, під час якої працівники апарату суду ознайомили їх з приміщенням суду та продемонстрували роботу структурних підрозділів. Також студенти дізналися про сучасні технології проведення дистанційних судових засідань в режимі відеоконференції, порядок реєстрації та руху документів, що надходять до суду, а також роботи з ними.

 

 

За повідомленням прес-служби суду