Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Донецькому апеляційному суді проведено День відкритих дверей

20 вересня 2019, 13:06

20 вересня 2019 року Донецький апеляційний суд відкрив свої двері для студентів-правників Маріупольського державного університету.

На початку заходу заступник голови суду Ростіслав Гєрцик привітав студентів та зазначив, що сьогодні вони мають змогу поспілкуватися з працівниками суду, дізнатися про сканування справ, «електронний суд» та багато іншого про роботу суду.

«Донецький апеляційний суд завжди радий вітати молоде покоління! Бажаю вам успіхів у навчанні, наснаги та натхнення. Завжди досягайте поставлених цілей, будьте справжніми людьми та майстрами своєї справи. Бажаю вам цікаво провести час», - сказав Ростіслав Валерійович.

      

Заступник керівника апарату суду Ірина Фінагіна та начальник відділу по взаємодії зі ЗМІ Аліна Борисенко ознайомили присутніх з планом заходу і провели ознайомчу екскурсію приміщенням суду.

      

Студенти ознайомились з роботою відділу служби судових розпорядників, відділу документообігу та організаційного забезпечення (канцелярія суду), відділу забезпечення судового процесу судової палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення, відділу забезпечення судового процесу судової палати з розгляду цивільних справ, оглянули кімнати для адвокатів та прокурорів, архів суду та конвойне приміщення.

      

Начальники відділів детально розповіли про роботу очолюваних ними структурних підрозділів, особливості реєстрації та сканування справ, про інклюзивний суд та деталі, які дозволяють зробити перебування відвідувачів у будівлі суду більш зручним та комфортним.

      

Сподіваємося, що проведений захід сприятиме підвищенню рівня правової культури студентів у сфері судової влади й формуванню поваги до судової системи.

 

Фото

За повідомленням прес-служби суду