Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колишньому ліквідатору ДП «Головинський кар’єр» Федіру Горбаню обрано запобіжний захід

04 вересня 2019, 19:47

4 вересня 2019 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану прокурором на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 3 серпня 2019 року, якою відмовлено у задоволенні клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до підозрюваного Горбаня Ф.І.

За результатом апеляційного розгляду апеляційну скаргу прокурора задоволено, ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 3 серпня 2019 року скасовано та постановлено нову, якою клопотання слідчого Головного слідчого управління Національної поліції України про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою задоволено.

Застосовано до підозрюваного Горбаня Ф.І. запобіжній захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, до 2 листопада 2019 року включно з одночасним визначенням альтернативного запобіжного заходу у вигляді застави у розмірі 2 502 000 гривень з покладенням на підозрюваного, у разі внесення застави, обов’язків, передбачених частиною п'ятою статтею 194 Кримінального процесуального кодексу України.

Нагадаємо, Горбань Ф.І. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною четвертою статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

За повідомленням прес-служби суду