Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваному в розбещенні неповнолітніх продовжено запобіжний захист у вигляді тримання під вартою

30 липня 2019, 16:08

30 липня 2019 року Овідіопольським районним судом Одеської області розпочалось слухання обвинувального акту  по обвинуваченню громадина С., який підозрюються у вчиненні  кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх).

Строк тримання під вартою обвинуваченого С. спливає 6 серпня 2019 року. Закінчити судовий розгляд кримінального провадження до цього часу неможливо.

В судовому засіданні прокурор заявив клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо обвинуваченого С. Обвинувачений та захисник просили суд обрати запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Потерпілі та їх законні представники у судове засідання не з'явився, однак надав заяву, у якій просив суд слухати справу у його відсутності.

В результаті проведенного засідання суд ухвалив у задоволенні клопотання захисника про обрання запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту - відмовити. Продовжити строк тримання під вартою обвинуваченому С., в Одеському СІЗО до 30 вересня 2019 року.

Кримінальне провадження за обвинуваченням С. у скоєнні злочину, передбаченого частиною другою статті 156 Кримінального кодексу України призначити до розгляду на 2 вересня 2019 року о 14:00 в приміщенні Овідіопольського районного суду у закритому судовому засіданні.

Суддя – Кочко В.К.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 509/3844/19.

 

За повідомленням прес-служби суду