Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Білогірський суд ухвалив вирок обвинуваченому у викраденні цуценяти кавказької вівчарки

22 липня 2019, 11:37
 
 

За вироком, у квітні цього року обвинувачений, перебуваючи на території представництва агрокомпанії  у смт. Білогір’я, із вольєра викрав тримісячне цуценя кавказької вівчарки. Такими діями завдавши його господарю матеріальної шкоди на суму 4475 гривень.

У суді свою вину в крадіжці собаки чоловік визнав та повідомив, що повністю відшкодував матеріальну шкоду. Цуценя повернули власнику.

Проте, 14 серпня 2018 року цього ж обвинуваченого Ізяславського районний суд визнав винним у незаконному зайнятті рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом, покаравши двома роками обмеження волі з 1 іспитовим роком. Тож за сукупністю вироків Білогірський суд призначив чоловіку остаточне покарання у виді двох років обмеження волі з однорічним іспитовим строком та 850 гривень штрафу.

Вирок набрав законної сили.

Білогірський районний суд затвердив угоду про примирення між потерпілим та обвинуваченим за частиною першою статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), визнавши його винним у інкримінованому злочині, та призначив обумовлене покарання – 850 гривень штрафу.
 
За повідомленням прес-служби суду