Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чотирьох осіб притягнуто до адмінівідповідальності за розповсюдження листівок під час виборчого процесу, за кандидата у народні депутати від партії ЗЕ «Слуга Народу» який не зареєстрований у вказаній партії

19 липня 2019, 10:41

17 липня 2019 року Рокитнянським районним судом Київської області притягнуто двох осіб до адміністративної відповідальності за розповсюдження в смт. Рокитне Київської області під час виборчого процесу друкованих матеріалів передвиборчої агітації за кандидата у народні депутати від партії  ЗЕ «Слуга Народу», який не зареєстрований у вказаній партії. Вказані листівки не містять відомостей про установу, що здійснила їх друк, тираж  та інформацію про осіб, відповідальних за випуск (частина друга статті 212-13 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Аналогічне рішення було прийняте судом 11 липня 2019 року стосовно двох мешканців м. Біла Церква Київської області, які в с. Троїцьке Рокитнянського району Київської області розповсюджували листівки  за кандидата у народні депутати від партії  ЗЕ «Слуга Народу», який не зареєстрований у вказаній партії. Вказані листівки не містять відомостей про установу, що здійснила їх друк та тираж (частина друга статті 212-13 Кодексу України про адміністративні правопорушення ).

 

За повідомленням прес-служби суду