Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Межигір’я»: cуд просять заборонити Тендерному комітету АРМА укладати договір на управління активами

05 червня 2019, 14:51

До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов від громадської організації до Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів щодо рішення Тендерного комітету АРМА про управління активам резиденції «Межигір’я».

Зокрема, позивач просить суд визнати протиправним та скасувати рішення Тендерного комітету Агентства  про визнання ТОВ «СКОМПАНІ» переможцем (управителем) для управління арештованими активами, переданими АРМА на підставі відповідних ухвал  Печерського районного суду міста Києва.

Водночас, до суду також була подана заява про забезпечення позову, де позивач просить Окружний адміністративний суд міста Києва зупинити дію рішення Тендерного комітету Агентства щодо визнання переможцем конкурсу ТОВ «СКОМПАНІ» на управління активами резиденції «Межигір’я». Окрім цього, суд просять заборонити Тендерному комітету АРМА  укладати договір з ТОВ «СКОМПАНІ» на управління цими активами.

На разі судом вирішується питання щодо відкриття провадження та наявності правових підстав для вжиття заходів забезпечення позову.

За повідомленням прес-служби суду