Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Благодійний Великодній ярмарок у Восьмому ААС

18 квітня 2019, 19:09

Сьогодні у приміщенні Восьмого апеляційного адміністративного суду вже традиційно проходив благодійний захід під гаслом «Ми – не байдужі!». Цього разу ярмарок на підтримку вихованців навчально-реабілітаційного центру «Мрія» присвячено темі Великодня.

Діти завітали до нас зі своїм творчим доробком, який здивував майстерністю виконання та ексклюзивністю виробів. Усі захоплювалися талантом діток, при цьому не забуваючи обирати для себе сувеніри. Тішить, що судді та працівники апарату суду активно долучилися до заходу та підтримали дітей з особливими потребами.

Голова суду Олег Заверуха поспілкувався з вихователями та дітьми, а також вручив гостям подарунки на пам'ять про сьогоднішній візит до Восьмого ААС. Приємно було спостерігати, наскільки задоволеними та щасливими діти покидали стіни суду. Без сумніву, дитячі життєрадісні усмішки додають сил та натхнення. «Вихованці навчально-реабілітаційного центру «Мрія» - завжди бажані гості, тому ми з нетерпінням очікуємо нових візитів», - наголосив О. Заверуха.

 

  

 

За повідомленням прес-служби суду