Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

60 діб тримання під вартою підозрюваному у розбійному нападі на жінку, яка надавала інтим - послуги

18 квітня 2019, 11:17

Приморський районний суд м. Одеси розглянув клопотання слідчого, про обрання міри запобіжного заходу стосовно раніше судимої особи, яка підозрюється у скоєні кримінального правопорушення передбаченого частиною першою статті 187 Кримінального кодексу України, а саме у розбійному нападі на жінку з метою пограбування.

Як було встановлено судом, підозрюваний, маючи намір незаконного збагачення, знайшов інтернет сторінку, яка надавала інтим - послуги. По вказаному номеру телефону він домовився о зустрічі. Прибувши на місце зустрічі, він напав на одну з жінок, завдавши їй один удар рукою в обличчя, та, схопивши її за шию, почав душити. Коли друга жінка, яка знаходилась в тому ж приміщені, розпочала штовхати підозрюваного до двері, він схопив з вішалки жіночу сумку та покинув місця злочину. Через деякий час його було затримано.

Вчинення даного кримінального правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

За результатами судового розгляду слідчий суддя ухвалив рішення про задоволення клопотання та застосував стосовно вказаної особи запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.

 

За повідомленням прес-служби суду