Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

3 місяці позбавлення права керування за несвоєчасне проходження технічного контролю транспортного засобу

01 квітня 2019, 14:19

Суддя Корабельного районного суду м. Миколаєва  розглянувши матеріали, що надійшли з Управління патрульної поліції в Миколаївській області про притягнення до адміністративної відповідальності громадянина О.,  який раніше притягувався до адміністративної відповідальності за частиною третьою статті 121 КУпАП (керування водієм транспортним засобом, що підлягає обов’язковому технічному контролю, але своєчасно його не пройшов), визнаний винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення та на якого накладено адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 340,00 грн., за вчинення правопорушення, передбаченого частиною четвертою статті 121 КУпАП  (повторне протягом року вчинення будь-якого з порушень, передбачених частинами першою — третьою  статті 121 КУпАП- своєчасно не пройшов технічний контроль транспортного засобу).

Судом було встановлено, що 15 січня 2019 року близько 06:20 водій О., керуючи транспортним засобом "ГАЗ 2705414”, який підлягає обов'язковому технічному контролю, рухався по вул. Театральній біля будинку № Х в місті Миколаєві, своєчасно не пройшовши технічний контроль вищевказаного транспортного засобу, чим порушив п.31.3.Б Правил дорожнього руху України та частину четверту статті 121 КУпАП .

Останнього судом визнано  винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною четвертою статті 121 КУпАП, та накладено адміністративне стягнення у вигляді позбавлення права керування транспортними засобами на строк 3 (три) місяці.  

Також, стягнено з вищевказаної особи  судовий збір у розмірі  384,20 гривень в дохід держави.

Із повним текстом постанови можливо ознайомитися в ЄРДСР за №  488/350/19

 

За повідомленням прес-служби суду