Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Києві відбудеться тритижнева Орієнтаційна навчальна програма для переможців конкурсу до Вищого антикорупційного суду та Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду

29 березня 2019, 09:34

З 1 до 19 квітня 2019 року Національна школа суддів України проводитиме Орієнтаційну навчальну програму для переможців конкурсу до Вищого антикорупційного суду та Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду.  

Орієнтаційна програма має на меті надати можливість майбутнім суддям Вищого антикорупційного суду отримати або поновити необхідні знання та навики для належного виконання повноважень суддів антикорупційного суду. До викладання програми буде залучено кращих національних та міжнародних експертів, які висвітлять світовий досвід діяльності судів, що розглядають справи про корупційні злочини.

Навчання розпочнеться 01 квітня 2019 року о 09 год 30 хв в готелі «Хілтон» (м. Київ). З деталями щодо організаційних аспектів навчання можна ознайомитися за посиланням: http://nsj.gov.ua/ua/about/announcement/do-uvagi-peremojtsiv-konkursu-na-zaynyattya-vakantnih-posad-suddiv-vishogo-antikoruptsiynogo-sudu-ta-apelyatsiynoi-palati/

Програма Орієнтаційного курсу для суддів Вищого антикорупційного суду реалізується Національною школою суддів України спільно та за підтримки Програми USAID «Нове правосуддя», Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні, Консультативної місії Європейського Союзу, Проекту ЄС «ПРАВО-Justis», Українсько-канадського проекту  «Підтримка судової реформи», Міжнародної організації з розвитку права (IDLO), Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА). 

 

За повідомленням прес-служби ВККСУ