Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справу екс-начальника пенітенціарної служби Сумщини розглядатимуть 15 квітня 2019 року

26 березня 2019, 10:16

Колегія суддів Сумського апеляційного суду задовольнила клопотання прокурора про відкладення розгляду справи. Своє прохання сторона обвинувачення аргументувала тим, що не встигла ознайомитися зі всіма матеріалами справи, а тому потребує додаткового часу на дослідження, зокрема записів судових засідань.

Розглянувши клопотання, колегія суддів апеляційного суду, відповідно до вимог Кримінального процесуального закону, клопотання прокуратури задовольнила. Наступне судове засідання призначене на 15 квітня 2019 року на 09:00.

Нагадаємо, вироком Ковпаківського районного суду м. Суми колишнього очільника управління Державної пенітенціарної служби України в Сумській області було виправдано за обвинуваченням у вчиненні злочину, передбаченого частиною третьою статті 368 Кримінального кодексу України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). З рішенням суду першої інстанції не погодилася сторона обвинувачення і подала апеляційну скаргу. Більше року апеляційний суд не міг розглянути справу через неявку в судове засідання прокурора.

 

 

За повідомленням прес-служби суду