Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваний у пропозиції неправомірної вигоди службовій особі утримуватиметься під вартою

20 березня 2019, 13:19

18 березня 2019 року, слідчий суддя Котовського міськрайонного суду Одеської області Павловська Г.В.,  розглянула та задовольнила подання СВ Подільського відділу поліції  про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб стосовно громадянина К.

Громадянин К., разом із співучасником Г., (якого взято під варту 19 березня 2019 року),  протягом тривалого часу незаконно перевозили тютюнові вироби з Придністро́вської Молда́вської Респу́бліки (далі- ПМР) в Україну для подальшої реалізації.  В лютому 2019 року підозрюваний К., разом із співучасником звернулись до посадової особи Державної прикордонної служби України із пропозицією надавати систематично йому неправомірну вигоду за незаконне переміщення через державний кордон України підакцизних тютюнових виробів.

14 березня 2019 року підозрюваний К., разом із співучасником Г., передав працівнику прикордонної служби К., 400 доларів США за незаконний ввіз тютюнових виробів з ПМР в Україну.

Громадянин К., підозрюється у скоєнні злочину, передбаченого частиною третьою статті 369 Кримінального Кодексу України, за який передбачено покарання у вигляді позбавлення  волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.  

 

За повідомленням прес-служби суду