Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано заступника голови Краматорського міського суду Донецької області

19 березня 2019, 17:51

19 березня 2019 року зборами суддів Краматорського міського суду Донецької області обрано заступника голови Краматорського міського суду Донецької област - Сухоручко Юлію Олександрівну.

Сухоручко Юлія Олександрівна  у 2006 році закінчила Національну юридичну академію ім. Я. Мудрого. Здійснювала відправлення правосуддя  з 2010 по 2012 р. на посаді судді Дебальцевського міського суду Донецької області та здійснює відправлення правосуддя на посаді судді Краматорського міського суду Донецької області  з 2012 року.

Голова суду Літовка Валерій Володимирович разом з колегами  привітали Сухоручко Ю.О. та висловили сподівання, що завдяки своїм глибоким знанням,  мудрості та виваженості вона зможе гідно виконувати покладені на неї обов'язки. 


Також,  зборами суддів затверджено: подання про надання виділених службових житлових приміщень суддям Краматорського міського суду Донецької області, Положення про апарат Краматорського міського суду Донецької області, та обрано суддів: Марченко Л.М. та Пікалову Н.М. суддями з розгляду кримінальних проваджень щодо неповнолітніх осіб строком на 3 роки.

 

За повідомленням прес-служби суду