Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено підготовче засідання у справі за фактом нанесення чоловіком тяжких тілесних ушкоджень своїй тещі, що спричинило її смерть

14 березня 2019, 13:14

До Красноармійського міськрайонного суду Донецької області надійшов обвинувальний акт щодо гр-на А., якому досудовим слідством інкримінується умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (частина друга статті 121 Кримінального кодексу України).

За версією слідства, чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час сварки зі своєю тещею, не бажаючи настання її смерті, умисно завдав їй тілесних ушкоджень, які згодом призвели до її смерті.

13.03.2019 у кримінальному провадженні проведено підготовче засідання, за результатами якого обвинувальний акт призначено до судового розгляду у відкритому судовому засіданні о 14:00 22 березня 2019 року.

За клопотанням прокурора обвинуваченому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів, тобто до 11 травня 2019 року.

Нагадаємо, відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За повідомленням прес-служби суду